Advantage through Temporary Logistic Support
Home
Over ATLOS-Rolf Baas
Aanbod van diensten
Contact

ATLOS, dat ben ik !

Rolf Baas, geboren in 1967 in Utrecht.

Logistiek opgeleid (HBO voor Logistiek Management in Venlo).

Het vak geleerd bij Vos Logistics, in zeer gevarieerde rollen als leidinggevend, project matig, implementaties van klanten en systemen, tenderbegeleiding, optimalisaties, ...

Mijn kennis verbreed bij Pon Logistiek in de rol van Account Manager Logistiek

In 2001 gestart als "intern consultant" bij Te Winkel & Oomes en tegelijkertijd ook gestart als ZZP'er. Sinds 2003 volledig werkzaam ZZP'er.

Opdrachten gedaan zowel aan de dienstverlenende als ook aan de verladende kant - zeer gevarieerd, maar toch overwegend projectmatig. 

Belangrijkste type opdrachten zijn begeleiden nieuwbouw, klant verhuizingen, veelal in lopende operaties, implementatie nieuwe klanten, proces optimalisaties en bedrijfs sluitingen).

Ik heb in 2017 een verkorte sabbatical genomen om te heroverwegen waarvoor ik mijzelf in mijn komende levensfase wil inzetten.

Dat is op het gebied van coachen / begeleiden van mensen in (opstartende) organisaties en in opleiding en tevens het projectmatig optimaliseren van processen. Op al deze terreinen is nog "te winnen". Niet alleen financieel, maar ook qua betrokkenheid en werkplezier. 

 

 

 

    

 

 

ATLOS Logistiek Adviesbureau